'The Flash' mogelijk tóch niet het einde van Ben Affleck als Batman

'The Flash' mogelijk tóch niet het einde van Ben Affleck als Batman

De acteur kan vanwege het multiversum, dat centraal staat in 'The Flash', altijd terugkeren.

The Flash-regisseur Andy Muschietti sluit niet uit dat Ben Affleck terugkeert als Bruce Wayne alias Batman in een nieuwe film of serie van superheldenstudio DC. Die verwachting deelt hij in een nieuw interview met Total Film.

The Flash staat op het punt om de bioscoopzalen binnen te rennen. In die film zullen naast de titelheld ook een hoop andere helden te zien zijn, waaronder Afflecks Batman.

Laatste keer
Het DC-universum, dat verder bekend is van helden als Superman en Wonder Woman, wordt de komende jaren opnieuw opgebouwd. The Flash is een van de laatste films in de huidige verhaallijn.

Het gevolg is dat de meeste sterren zullen worden vervangen door nieuwe acteurs. Naar verwachting vormt The Flash daarmee ook de laatste keer dat Affleck zijn iconische personage speelt.

Kansje
Het bovenstaande moet een teleurstellende boodschap zijn voor de fans van Afflecks Batman. Toch is er één lichtpuntje: The Flash-regisseur Andy Muschietti gelooft dat er een kans bestaat dat de acteur alsnog in een toekomstig DC-project opduikt.



"De waarheid is dat alle deuren open blijven staan vanwege het multiversum: werkelijk alles kan gebeuren", zegt hij in een nieuw interview. "Er blijft altijd een mogelijkheid om mensen terug te brengen op het moment dat je dat het minst verwacht".

NieuwsFilm

meest populair