Gerucht: Disney strikt 'Dahmer'-acteur Evan Peters voor hoofdrol derde 'Tron'-film

Gerucht: Disney strikt 'Dahmer'-acteur Evan Peters voor hoofdrol derde 'Tron'-film

Ook Jodie Turner-Smith zou naast Jared Leto in de film te zien zijn.

Disney heeft mogelijk in het geheim twee nieuwe sterren toegevoegd aan de cast van Tron: Ares. Het zou gaan Evan Peters (Dahmer) en Jodie Turner-Smith (White Noise), zo melden meerdere primeurtjesjagers.

Disney werkt al enige tijd aan een derde Tron-film. In het eerste deel - uit 1982 - kwam een programmeur vast te zitten in zijn eigen videogame. Dertien jaar geleden verscheen er een sequel: Tron: Legacy.

Team
Tron: Ares zal worden geregisseerd door Joachim Rønning (Maleficent: Mistress of Evil).

De hoofdrol - waarschijnlijk 'Ares' - zal worden vertolkt door niemand minder dan Jared Leto (House of Gucci).

Nieuwe namen
Nu hebben primeurtjesjager twee nieuwe namen aangekondigd voor de film: Evan Peters en Jodie Turner-Smith. Zij zouden beiden een mooie rol spelen in het project.

Turner-Smith zou de vrouwelijke hoofdrol moeten spelen. Haar personage zou 'Athena' heten. Het is dan weer niet bekend welke rol Peters op zich zou moeten nemen.

Korrel zout
Gezien dit 'nieuws' niet via de meest betrouwbare bronnen komt, moeten we het voorlopig maar met een korreltje zout nemen.

Desalniettemin vonden we deze mogelijke castings van Turner-Smith en Peters interessant genoeg om te delen.

Planning
De opnames van Tron: Ares zouden deze zomer nog moeten beginnen in Vancouver, Canada. Mogelijk heeft de productie door de schrijversstaking in Hollywood wel wat vertraging.



De film moet, als alles meezit, in 2025 in de bioscopen verschijnen. Een concrete releasedatum heeft Disney nog niet gecommuniceerd.

NieuwsFilm

meest populair