De enorme verrassing die 'The Flash' onthult in de allerlaatste seconden

De enorme verrassing die 'The Flash' onthult in de allerlaatste seconden

The Flash draait nu in de bioscopen.

Sinds gisteren kun je The Flash in de Nederlandse bioscopen bekijken en de film van regisseur Andres Muschietti heeft heel wat verrassingen in petto voor de fans van Batman, Superman en de andere DC-superhelden.

LET OP: SPOILERS


In de film zitten namelijk heel wat cameo's van bekende acteurs die eerder een DC-superheld hebben gespeeld. Uiteraard weten we al dat zowel Michael Keaton als Ben Affleck te zien is als Bruce Wayne / Batman. Ook Michael Shannon is terug als General Zod. Dit zagen we al in de trailers.

Meer verrassingen
De superheldenfilm heeft vooral richting het einde heel wat verrassingen voor de liefhebbers. Zo zien we Gal Gadot als Diana Prince / Wonder Woman en Jason Momoa als Arthur Curry / Aquaman. We krijgen op een gegeven moment zelfs even Nicolas Cage als Superman voorgeschoteld. Het is slechts een greep uit de vele cameo's.

Maar de grootste verrassing bevindt zich helemaal aan het einde. Als Barry Allen / The Flash (Ezra Miller) denkt thuis te zijn in zijn eigen tijdlijn ziet hij niet de Bruce Wayne van Affleck, maar de Wayne van George Clooney.

Batman & Robin
Clooney speelde Bruce Wayne / Batman slechts eenmaal in de film Batman & Robin uit 1997 van regisseur Joel Schumacher. Zijn voorkomen is vooral bekend door het pak met tepels en hij nam het op tegen de schurk Mr. Freeze van Arnold Schwarzenegger.

Wat zijn aanwezigheid exact betekent, is uiteraard nog niet duidelijk. Het kan zijn dat Clooney terugkeert in een volgende film. Het kan ook een flauwe grap dienen om definitief een punt te zetten achter de huidige reeks DCEU-films.

NieuwsFilm

meest populair