3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Shame (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale, e.a. | Kijk direct
De seksverslaafde dertiger Brandon uit New York duikt vrijwel met elke vrouw in bed, maar weet met geen enkele een relatie te onderhouden. Wanneer zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden en een normaal leven te leiden, maar Sissy weet wel beter.



Black Adam (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, e.a. | Kijk direct
Bijna 5000 jaar geleden nadat hij almachtige krachten van de oude goden kreeg - en prompt werd opgesloten in een tombe - wordt Black Adam bevrijd. Nu is hij klaar om zijn unieke visie van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten. Niet iedereen is het echter eens met zijn methodes. Zo komt hij ook op de radar te staan van de Justice Society of America: een soort superheldenpolitie.



La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
Sebb en Mia proberen ieder hun droom te verwezenlijken in Hollywood: hij wil het maken als jazzpianist en zij doorbreken als actrice. De twee krijgen een relatie en proberen elkaar te steunen bij het realiseren van hun ambities en verwerken van de tegenslagen die zij op hun pad tegenkomen.



NieuwsFilm

meest populair