De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Extraction 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, e.a. | Kijk direct
Tyler Rake, een zeer getrainde huurmoordenaar, overleefde zijn vorige missie maar ternauwernood. Toch is hij nu klaar om een volgende opdracht aan te nemen. Rake de familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een meedogenloze gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.



Monday (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Argyris Papadimitropoulos | Cast: Sebastian Stan, Denise Gough, Dominique Tipper, e.a. | Kijk direct
Mickey en Chloe, Amerikaanse dertigers die in Athene wonen, ontmoeten elkaar op een vrijdag tijdens een hete zomer. Als Chloe's tijd in Griekenland ten einde loopt, besluit ze haar succesvolle baan thuis op te geven en te kijken of één weekend passie kan uitgroeien tot iets meer. In drie dagen tijd leren ze elkaar beter kennen en beleven ze een zinderende trip.



The Offering (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Park | Cast: Nick Blood, Emily Wiseman, Paul Kaye, e.a. | Kijk direct
De Joodse Art neemt zijn zwangere vriendin Claire mee naar zijn vader, die vanuit huis een begrafenisonderneming runt. Dat is even geleden, want zijn vader keurde zijn relatie met de niet-Joodse Claire af. Hun reünie verloopt gelukkig volgens plan. Maar wanneer er een oud kwaad opduikt in het uitvaartcentrum, loopt de boel alsnog flink uit de hand. Een demon met zeer sinistere plannen drijft iedereen tot het uiterste.



NieuwsFilm

meest populair