3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Se7en (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: HBO Max
William Somerset, een doorgewinterde rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan, gaat samen met zijn enthousiaste nieuwe partner David Mills wanhopig op zoek naar een seriemoordenaar wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel.



Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



The Visit (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a. | Te huur via o.a.: Google Play / Pathé Thuis
Becca en Tyler hebben hun grootouders nog nooit ontmoet. Hoogtijd dat daar verandering in gaat komen, zo besluit hun moeder. Ze zet haar kroost op de trein voor een fijne vakantie bij opa en oma op het platteland. Becca en Tyler merken al snel dat hun opa en oma nogal vreemde snuiters zijn. Ze willen dan ook het liefst terug naar huis, maar dat gaat niet.



NieuwsFilm

meest populair