5 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

5 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vijf films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a. | Kijk direct
Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in het zoveelste pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen een kwaadaardige wetenschapper die het op hem gemunt heeft.



Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Kijk direct
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



Sully (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Kijk direct
Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.



Girl (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a. | Kijk direct
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.



The Mauritanian (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a. | Kijk direct
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.



NieuwsFilm

meest populair