Flink langere versie voor 'John Wick: Chapter 4' straks thuis te zien

Flink langere versie voor 'John Wick: Chapter 4' straks thuis te zien

Voor fans die niet genoeg kunnen krijgen van alle actie!

John Wick-fans opgelet! Het vierde deel in de populaire franchise is digitaal te zien. Dat is er niet zomaar een, want dan is de versie van de regisseur te bekijken!

John Wick 4 is in juli op dvd te verkrijgen, maar later is er ook een speciale versie die op de markt komt. De Director's Cut toont een alternatieve versie van de film en de originele wordt daarmee zelfs tien tot vijftien minuten langer.

Meer actie
Regisseur Chad Stahelski is nog druk bezig met het klaarmaken van de Director's Cut. Wat kunnen we ervan verwachten? "We hebben een groot deel van Berlijn eruit geknipt, een heel personage genaamd The Frau", vertelt de regisseur in een interview met ComicBook.

Niet getreurd, want we kunnen wél rekenen op nog meer actie: "We hebben wat kleine actiescènes terug gestopt!"

Vijanden
John Wick (Keanu Reeves) neemt het in dit vierde deel op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe. De prijs op zijn hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd.

Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.



NieuwsFilm

meest populair