Marvel-schurk zit op zijn troon op poster 'Kraven the Hunter'

Marvel-schurk zit op zijn troon op poster 'Kraven the Hunter'

De eerste trailer kwam gepaard met een toffe poster.

Gisteren bracht Sony Pictures Entertainment de eerste trailer voor hun nieuwste Marvel-film Kraven The Hunter uit. Dit wordt alweer de vierde film over een Spider-Man-schurk na de twee Venom-films en Morbius.

Naast de eerste trailer hebben we ook al een brute poster waarin het personage te zien is in zijn klassieke kostuum.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: "Kraven the Hunter is het diepgewortelde verhaal over hoe en waarom een van Marvel's meest iconische schurken is ontstaan. Aaron Taylor-Johnson schittert als het titulaire personage in de R-rated film die zich afspeelt voor zijn beruchte vendetta met Spider-Man."



Spider-Man lijkt dus ook weer te ontbreken in Kraven The Hunter. Wel lijkt de film zich weer af te spelen in hetzelfde universum als Venom en Morbius. De intentie is duidelijk dat deze vijanden het een keer op gaan nemen tegen Spider-Man, maar wanneer dit gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

Poster
Hieronder bekijk je de toffe poster. De superschurk is in zijn iconische outfit van de stripboeken te zien.


Kraven The Hunter verschijnt op 5 oktober in de Nederlandse bioscopen. De cast bestaat verder o.a. uit Russell Crowe, Ariana DeBose en Christopher Abbott. De regie ligt in handen van J.C. Chandor (A Most Violent Year)

NieuwsFilm

meest populair