Oliver Stone vindt 'John Wick: Chapter 4' "walgelijk" en haalt ook uit naar Marvel

Oliver Stone vindt 'John Wick: Chapter 4' "walgelijk" en haalt ook uit naar Marvel

Stone is niet bepaald een fan.

Regisseur Oliver Stone staat voornamelijk bekend voor zijn films Natural Born Killers en Platoon. Stone sprak recent met Variety ter promotie van zijn nieuwe documentaire Nuclear Now. Hij haalde in dit interview uit naar John Wick: Chapter 4 en Marvel-films.

Het is niks nieuws dat een wat oudere regisseur wat te zeggen heeft over Marvel-films en de huidige stand van zaken rondom de filmwereld, maar Stone praat in het specifiek over John Wick 4 en hoe walgelijk hij de film vindt.

Walgelijk
Stone zei het volgende over de film: "Ik zag John Wick 4 in het vliegtuig. Over volume gesproken. Ik denk dat de film ongelooflijk walgelijk is. Walgelijk. Ik weet niet wat mensen denken. Misschien keek ik naar G.I. Joe toen ik een kind was. Maar [Keanu Reeves] doodt, wat, drie-, vierhonderd mensen in de verdomde film."

"En als gevechtsveteraan, moet ik je zeggen, geen van hen is geloofwaardig. Ik realiseer me dat het een film is, maar het is meer een videogame dan een film geworden. Het heeft het contact met de realiteit verloren."

Marvel
Stone's tirade ging nog verder. Hij betrok nu ook Fast & Furious en Marvel erbij: "Het publiek vindt de videogame misschien leuk. Maar ik verveel me erdoor. Hoeveel auto's kunnen crashen? Hoeveel stunts kun je doen? Wat is het verschil tussen 'Fast and Furious' en een andere film? "


"Het is gewoon het een na het ander. Of het nu een bovenmenselijk Marvel-personage is of gewoon een mens zoals John Wick, het maakt geen enkel verschil. Het is niet geloofwaardig."

NieuwsFilm

meest populair