Chris Pratt verzamelt een fortuin door films als 'Guardians of the Galaxy' en 'Jurassic World'

Chris Pratt verzamelt een fortuin door films als 'Guardians of the Galaxy' en 'Jurassic World'

Zo rijk is Chris Pratt uit 'Guardians of the Galaxy' en 'Super Mario Bros'

Chris Pratt is een Amerikaanse acteur, stemacteur en producer. Chris Pratt speelt in onder de Jurassic World-films, The Guardians of the Galaxy-films en Super Mario Bros.

De 44-jarige ster is uitgegroeid tot één van de grootste filmsterren ter wereld. Zijn nettowaarde wordt geschat op 80 miljoen Amerikaanse dollars. Chris Pratt is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1979 is Chris Pratt geboren in Minnesota, Amerika. Hij pakte in zijn jonge jaren allerlei baantjes aan, tot hij ontdekt werd op Maui en verschillende rolletjes in films en series pakte. Vanaf 2009 was hij te zien in de langlopende serie Parks and Recreation.

Vanaf 2014 is hij te zien in de erg succesvolle reeks van The Guardians of the Galaxy en vanaf 2015 in de populaire Jurassic World. Daarnaast volgen films als The Magnificent Seven, Passengers, Onward en Super Mario Bros. Ook is hij te zien in andere Marvel-films, zoals Avengers.

Meer vermogen
Chris Pratt speelt en produceert de film The Tomorrow War. Geschat wordt dat Chris al jaren ongeveer 20 miljoen per jaar ontvangt. Voor de eerste Jurassic World verdiende hij 5 miljoen, voor het vervolg 10 miljoen en voor de derde meer dan 12 miljoen.

Geschat wordt dat hij aan Avengers: Endgame 5 miljoen verdiende en aan Thor: Love and Thunder ook 5 miljoen verdiende. Meer over zijn vermogen staat hier in het artikel van Celebrity Networth. Chris plaatste onderstaand Instagram-bericht over zijn werk.



NieuwsFilm

meest populair