Warner Bros. zou betalen voor positieve recensies en reacties op 'The Flash'

Warner Bros. zou betalen voor positieve recensies en reacties op 'The Flash'

Hier zijn fans niet blij mee!

Het gebeurt helaas vaker dan we doorhebben; het betalen voor positieve reviews op gloednieuwe films. Nu is het raak bij de nieuwe superheldenfilm The Flash. Warner Bros. in China wordt ervan beschuldigd extra neer te leggen voor lovende reacties.

Het moet een grote hit worden voor Warner Bros.: de release van de epische superheldenfilm The Flash met Ezra Miller. Hoewel de reacties nogal uiteenlopen, zijn ze in China over het algemeen hartstikke enthousiast.

Beschuldiging
Dat heeft misschien wel een reden. Warner Bros. China wordt er namelijk van beschuldigd te betalen voor positieve reviews en reacties op The Flash. Dat zegt analist van de Chinese Box Office Gavin Feng.

Online zijn mensen absoluut niet blij met het feit dat er wordt betaald voor lovende recensies. Want is The Flash écht de allerbeste superheldenfilm ooit gemaakt? Daar is lang niet iedereen het mee eens!

Andere realiteit
In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst.

Barry komt vast te zitten in een alternatieve realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten.



NieuwsFilm

meest populair