De gruwelijkste horrorfilm van 2023 kijk je nu op HBO Max

De gruwelijkste horrorfilm van 2023 kijk je nu op HBO Max

'Evil Dead Rise' is gegarandeerde nachtmerrie-brandstof!

Eind april was het vijfde deel in de Evil-Dead-reeks, Evil Dead Rise, nog te aanschouwen in de bioscoop. Nu is deze nieuwste horrorhit al te zien op HBO. De film scoort een machtige 84% op RottenTomatoes, dus belooft weer gruwelijke harde horror van de bovenste plank te worden.

Evil Dead Rise werd oorspronkelijk gemaakt voor de thuisbioscoop van HBO Max. Maar vanwege enthousiaste reacties van het testpubliek kwam de film uiteindelijk toch uit in de bioscopen.

Evil Dead-reeks
Evil Dead Rise vertelt het verhaal van twee zusjes die van elkaar vervreemd zijn. Hun hereniging wordt bruut verstoord door de komst van de demonen. De zusjes moeten proberen te overleven en het opnemen tegen een familie van nachtmerries.

De Evil Dead-franchise begon in 1981 met de horrorklassieker van Sam Raimi. De film maakte van Bruce Campbell een wereldster. De trilogie werd vervolgd met Evil Dead 2 inlm 1987 en Army of Darkness uit 1992. In 2013 kreeg de serie een reboot met de film Evil Dead.

Cast en trailer
De cast van de film bestaat onder andere uit Alyssa Sutherland, Morgan Davies en Lily Sullivan. Hieronder bekijk je de laatste trailer.



NieuwsFilm

meest populair