'Dahmer'-hoofdrolspeler straks te zien in 'Tron 3' met Jared Leto

'Dahmer'-hoofdrolspeler straks te zien in 'Tron 3' met Jared Leto

Welcome to the Grid.

Disney is inmiddels alweer zo'n dertien jaar bezig om een derde Tron-film van de grond te krijgen. In 2020 werd bekend dat Jared Leto de hoofdrol ging spelen en de titel waarschijnlijk Tron: Ares zou worden. Nu pakt de film eindelijk weer momentum op door de casting van drie nieuwe acteurs.

De langverwachte film lijkt er nu toch echt van te komen. De focus zal niet op de personages uit Tron: Legacy liggen, maar op een aantal nieuwe personages. We weten nu drie nieuwe namen die zich bij de cast van Tron: Ares hebben gevoegd.

Drie acteurs
The Hollywood Reporter meldt dat Evan Peters (Dahmer), Jodie Turner-Smith (After Yang) en Greta Lee (Past Lives) rollen te pakken hebben in de film. Lee's personage wordt beschreven als "een videogameprogrammeur en CEO van een technologiebedrijf die haar wereldveranderende technologie wil beschermen."

Details rondom de personages van Peters en Turner-Smith zijn nog schaars, maar daar zullen we ongetwijfeld binnenkort meer over te weten komen.

Ares
Wel hebben we meer details over Ares, het personage van Leto. Hij wordt beschreven als "de manifestatie van een programma dat bewust wordt en overgaat in de menselijke wereld."


De opnames van Tron: Ares moeten in augustus van start gaan in Vancouver. Als alles goed verloopt, is het de bedoeling dat de film in 2025 in de bioscoop verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair