'Barbie'-regisseur wil na kleurrijke film een hele andere kant op

'Barbie'-regisseur wil na kleurrijke film een hele andere kant op

Wat een verschillen!

Barbie maakt bijna haar opwachting! Al maanden kijkt menig fan uit naar de release van de kleurrijke film van Greta Gerwig. We kunnen op nog meer rekenen van deze badass-regisseur, want ze staat ook zeker open voor superheldenfilms in de toekomst.

Iedereen is hartstikke benieuwd hoe Gerwig de iconische speelgoedfranchise heeft omgetoverd tot grote blockbuster. Eerder gooide de regisseur al hoge ogen met de films Lady Bird en Little Women.

Netflix
Als Barbie een beetje is zoals de hype, moet dat helemaal goed komen. Wat gaat Gerwig hierna aanpakken? Binnenkort werkt ze met Netflix aan twee gloednieuwe Narnia-films. Toch heeft ze nog andere wilde plannen voor de toekomst, dat vertelt ze in Rolling Stone.

Op de vraag of Gerwig ooit open staat voor actiefilms of superheldenfilms is ze hartstikke duidelijk: "Ja, natuurlijk. Het zou iets moeten zijn waar ik gevoel voor heb en waar ik een band mee heb."

Groot canvas
"Een goed uitgevoerde actiefilm is gewoon ongelooflijk. Ik heb nog nooit zoiets gedaan", vertelt Gerwig. Ze legt uit dat iedere regisseur wel plannen heeft voor films in de toekomst: "Er zijn een aantal films die ik zou willen maken waarvoor een groot canvas nodig is."



NieuwsFilm

meest populair