Ongekend snel: volgende week is 'The Flash' al digitaal beschikbaar

Ongekend snel: volgende week is 'The Flash' al digitaal beschikbaar

Op hoop van zegen voor de studio...

Na enkele weken kan er toch geconcludeerd worden dat The Flash niet het succes is waarop werd gehoopt, ondanks de nostalgische aanwezigheid van publieksstrekker Michael Keaton als Batman.

De bioscoopbezoekers zijn vooralsnog goed voor een box-office van $250 miljoen dollar (misschien wordt dat nog $300 miljoen dollar) maar dat is natuurlijk veel te weinig voor een titel die ruim $225 miljoen dollar kostte om te maken.

Digitaal beschikbaar
Nu blijkt dat ook studio Warner Bros. gaat inzetten op de 'thuiskijkers', want veel eerder dan verwacht is er een PVOD-release aangekondigd voor de film van Andy Muschietti met de verguisde Ezra Miller in de hoofdrol.


Volgens het bekende Twitteraccount When To Stream zal The Flash vanaf 18 juli te streamen zijn op diensten zoals Apple iTunes, Amazon en Google. Een week later volgt Walt Disney met The Little Mermaid.

Een positieve ontvangst
Barry Allen verandert onbedoeld de toekomst als hij met zijn superkrachten terug in de tijd reist om het verleden en zo zijn familie te redden. Hierdoor komt hij vast te zitten in een andere realiteit.


Barry's enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en de gevangen genomen Kryptoniaan Supergirl te bevrijden, maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

NieuwsFilm

meest populair