Marvel werkt aan 'The Legendary Star-Lord' na verrassende einde 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Marvel werkt aan 'The Legendary Star-Lord' na verrassende einde 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Chris Pratt lijkt terug te keren.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is sinds verleden week beschikbaar om te kijken via digitale platformen als Pathé Thuis. De versie heeft allerlei extra beelden, waaronder een versie van de film die voorzien wordt van commentaar van regisseur James Gunn.

Gunn vertelde ook meer over het opvallende einde van de film. Spoilers volgen dus.

The Legendary Star-Lord
Peter Quill/Star-Lord besloot aan het eind van de film terug te keren naar de Aarde om zijn grootvader te bezoeken. In een scène na de aftiteling zien we dat hij nu bij zijn opa woont en kregen we de boodschap "The Legendary Star-Lord Will Return" te zien. Gunn vertelde hier het volgende over:

"Chris en ik hebben altijd gesproken over hoe geweldig het zou zijn om een 'Legendary Star-Lord'-film te kunnen maken, een verhaal over Star-Lord die zich op aarde probeert aan te passen aan de omgeving van de aarde op dezelfde manier als iemand anders zich zou kunnen proberen aan te passen aan de buitenaardse omgeving van de ruimte."

Geen Gunn
Gunn lijkt geen interesse te hebben om dit project zelf te maken, hij zei namelijk het volgende: "Hij (Star-Lord) is een vis op het droge in gewoon normaal water. Dus ik kan niet wachten om het te zien."


Gunn heeft het momenteel al druk genoeg met de regie van Superman Legacy en zijn andere taken als co-ceo van DC Studios. Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu te koop op Pathe Thuis. We gaan de helden ongetwijfeld weer zien in de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair