De rol van Captain Carter in 'Doctor Strange 2' is "frustrerend" voor actrice Hayley Atwell

De rol van Captain Carter in 'Doctor Strange 2' is "frustrerend" voor actrice Hayley Atwell

De actrice was niet helemaal tevreden.

Hayley Atwell staat voornamelijk bekend om haar rol als Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe. Verleden jaar speelde ze in Doctor Strange in the Multiverse of Madness een variant van Peggy met de krachten van Captain America. Ze kijkt hier nu op terug.

Ter promotie van haar nieuwe film Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One was Atwell te gast bij de Happy Sad Confused podcast van Josh Horowitz. Ze sprak hier over Doctor Strange 2.

Frustrerend
De actrice uitte haar frustratie over Captain Carter in Doctor Strange 2: "Toen ze zei: 'Ik zou dit de hele dag kunnen doen' en vervolgens wordt ze meteen in tweeën gesneden door een frisbee."

"En het publiek zei: 'Ze kan het niet de hele dag doen. Blijkbaar kun je het niet, dus, ei op je gezicht.' Dat komt Peggy niet echt goed van pas."

Terugkeer?
Hoewel de rol van Peggy in Multiverse of Madness vrij frustrerend was voor Atwell, staat ze zeker open om terug te keren: "Ik zou het geweldig vinden als Marvel een thuis voor haar zou vinden; dat is een huis dat haar waardig is in termen van haar evolutie als personage en ontwikkeling als een karakter."


Aangezien we al hebben gezien dat er van alles mogelijk is in het Multiversum van het MCU, is het zeker mogelijk dat we Captain Carter in een toekomstige film of serie zien.

NieuwsFilm

meest populair