Tom Cruise werd bijna digitaal verjongd in 'Mission: Impossible 7' voor scène in 1989

Tom Cruise werd bijna digitaal verjongd in 'Mission: Impossible 7' voor scène in 1989

De acteur was weer bijna even 27 jaar

We hebben het inmiddels al in meerdere films voorbij zien komen: verjongingstechnologie. Deze 'de-agings-techniek', waarmee onder andere Harrison Ford in de nieuwste Indiana Jones 5 zo'n 40 jaar jonger gemaakt werd, lijkt razendpopulair te worden. Toch lijkt niet iedereen fan te zijn van deze nieuwe technologie.

In een interview onthult regisseur Christopher McQuarrie bijna gebruik gemaakt te hebben van de verjongingstechnologie in zijn nieuwste blockbuster Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Een jonge Cruise
Volgens McQuarrie zag de openingsscène van de film er in het originele script heel anders uit. "Oorspronkelijk was er een scène aan het begin van de film die in 1989 zou plaatsvinden. We overwogen het als een intro, we dachten aan flashbacks in de film en we keken naar verjongingstechniek," vertelt de regisseur.

Toch besloot de regisseur om de de-aging techniek achterwege te laten. Hij vond het dan ook te veel afleiden van het verhaal. "Ik bleef maar zeggen: 'Wow deze de-aging is echt goed' of 'Deze de-aging is niet zo goed.' Nooit merkte ik dat ik het verhaal echt volgde," aldus McQuarrie.

'Mission: Impossible 7'
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One is nu te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair