'The Flash' wordt de grootste flop uit de geschiedenis van Warner Bros.

'The Flash' wordt de grootste flop uit de geschiedenis van Warner Bros.

En dat is een bittere waarheid waar je niet weg van kunt rennen...

The Flash draait inmiddels alweer/pas vijf weken in de bioscopen, maar daar zullen niet veel weken meer bij komen.

In de Verenigde Staten is het namelijk zo dat nog eens 1000 bioscopen de film hebben laten vallen, waardoor 'ie op nog maar 778 schermen draait.

Rampzalig resultaat
We wisten natuurlijk al dat de film een megaflop is voor Warner Bros., maar nu is onthuld dat de film wel eens de grootste flop ooit kan worden voor Warner Bros., die dit jaar 100 jaar bestaat.

Naar verluidt is alleen al het budget van de film al meer dan 200 miljoen dollar, maar daar komen natuurlijk ook nog eens enorme kosten voor marketing bij.



De opbrengst is tot nu toe ruim 260 miljoen dollar wereldwijd, maar om winst te maken zou deze opbrengst minimaal rond de 600 miljoen dollar moeten liggen.

Klaar met The Flash
De vraag is hierdoor ook of we ooit nog een film over het vliegensvlugge personage gaan zien. James Gunn en Peter Safran, de hoofden van DC Studios, gaan het in elk geval niet makkelijk krijgen.

The Flash kreeg vorige maand redelijk goede recensies, maar het enthousiasme bij het publiek bleef uit.

De film werd geregisseerd door Andy Muschietti, die een script verfilmde van Christina Hodson. Hoofdrolspelers zijn Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Keaton en Michael Shannon.

NieuwsFilm

meest populair