Onheilspellende thriller op Netflix houdt de kijkers op het puntje van hun stoel

Onheilspellende thriller op Netflix houdt de kijkers op het puntje van hun stoel

De nieuwe Bird Box knalt de Netflix Top 10 in.

Net als de eerste Bird Box uit 2018 weet ook Bird Box Barcelona flink wat kijkers te trekken op Netflix. De spin-off komt namelijk binnen op de tweede plaats in de Netflix Top 10.

De horrorthriller komt van regisseurs Álex en David Pastor en er zijn rollen voor onder meer Mario Casas, Naila Schuberth, Georgina Campbell en Diego Calva. Netflix omschrijft Bird Box 2 als "onheilspellend" en "spannend".

Wisselende ontvangst
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Bird Box Barcelona op een matige 48 procent na 50 recensies. Het publiek is het daar mee eens, gezien de Audience Score van 49 procent.

FilmTotaal-recensent Arjen Welles was nieuwsgierig en bekeek Bird Box Barcelona om vervolgens tot slechts één ster te komen in zijn recensie: "Dit is pulp dat zichzelf veel te serieus neemt en een schoffering van de kijker."

Nu op Netflix
Ben jij wel benieuwd hoe de inwoners van Barcelona met de Bird Box-situatie omgaan, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Terwijl een mysterieuze kracht de mensheid decimeert, groeit er een nieuwe dreiging in deze film die in Barcelona is opgenomen en die het verhaal van de kaskraker uitbreidt.

Mogelijk ook interessant voor jou: De volledige recensie van Bird Box Barcelona op FilmTotaal

NieuwsFilm

meest populair