Spectaculair nieuw kostuum voor Brie Larson in 'The Marvels'

Spectaculair nieuw kostuum voor Brie Larson in 'The Marvels'

De Marvel-film heeft drie superheldinnen in de hoofdrol.

Sinds haar kort, maar krachtige optreden in Avengers: Endgame hebben we maar weinig van Brie Larson gezien. We zagen haar alleen met korte cameo's in de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en de serie Ms. Marvel.

Eind dit jaar is het tijd voor The Marvels het vervolg op Captain Marvel uit 2019. Daar zal ze de krachten gaan bundelen met Ms. Marvel van actrice Iman Vellani en Monica Rambeau van actrice Teyonah Parris. Nieuwe kostuums zijn er uiteraard ook voor de dames.

Kostuums
Via Entertainment Weekly krijgen we nu een nieuwe blik op de drie Marvel-helden en hun kostuums. Dit keer valt met name het kostuum van Captain Marvel op, aangezien we het zwart-witte pak van Monica Rambeau al even geleden werd onthuld.

Het nieuwe pak van Carol Danvers heeft een behoorlijk grote ster op de voorkant, veel groter dat de ster op de kostuums die ze eerder in het Marvel Cinematic Universe droeg.

Foto's
Hieronder zie je de foto's en de cover van Entertainment Weekly. The Marvels van regisseur Nia DaCosta (Candyman) draait vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen.






??

NieuwsFilm

meest populair