'Barbie' wordt een megasucces van jewelste: kaartverkoop niet zo hoog sinds 'Avatar 2'

'Barbie' wordt een megasucces van jewelste: kaartverkoop niet zo hoog sinds 'Avatar 2'

Wordt het dan toch het succes waarop Margot Robbie hoopt?

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Barbie. Hoofrolspeelster Margot Robbie 'loog' namelijk om de film te kunnen laten maken, maar nu blijkt het dat zij misschien wel de waarheid vertelde.

Robbie wilde de grote studiobazen overtuigen dat het een goed plan was om Barbie te maken, aangezien de blockbuster waarschijnlijk meer dan 1 miljard dollar kan ophalen. Zij gaf zelf al aan dat dit misschien iets te optimistisch is, maar misschien valt dit toch wel mee.

Dikke score
The BoxOffice Company houdt de verkoop van tickets altijd bij en zegt dat de pre-sales van Barbie geweldig verlopen en dat alleen Avatar: The Way of Water het dit jaar beter deed. De verwachtingen zijn dan ook flink gestegen.

In eerste instantie werd gemeld dat Barbie tijdens zijn openingsweekend tussen de 75 en de 130 miljoen dollar op zal halen, maar BoxOffice Company zegt dat dit eerder 134 miljoen dollar zal worden. Daar blijft het niet bij.

Veel toeschouwers
De grootste concurrent van Barbie is Christopher Nolans Oppenheimer, maar volgens The National Association of Theatre Owners zullen maar liefst 200.000 filmfanaten in Amerika dezelfde dag naar beide films gaan en er een heus bioscoopdagje van maken.

Zelf nog niet overtuigd? Bekijk hieronder dan nog eens de trailer!



NieuwsFilm

meest populair