Gevatte nieuwe titel voor 'John Wick: Chapter 4' voor Japanse bioscooprelease

Gevatte nieuwe titel voor 'John Wick: Chapter 4' voor Japanse bioscooprelease

Nu pas krijgen de fans in Japan de film te zien.

In maart verscheen de sterk ontvangen vier John Wick-film John Wick: Chapter 4 in de Nederlandse bioscopen. Wereldwijd wist de film tot op heden een ijzersterke $432,2 miljoen op te halen. Opvallend genoeg verschijnt de film pas in september in Japan in de bioscopen.

In Japan krijgt de film opvallend genoeg een andere titel dan John Wick: Chapter 4. In het land van de rijzende zon draagt de film met Keanu Reeves namelijk de titel John Wick: Consequences.

"Consequences"
Die titel mag zeker gevat genoemd worden en deze werd onthuld op de Japanse Twitter-pagina van de film. Chapter 4 verschijnt op 22 september in de Japanse bioscopen.

John Wick: Consequences past goed bij de film. Het woord "Consequences" valt namelijk meerdere keren gedurende de film en het betreft een belangrijk thema in de 169 minuten durende actiethriller.

IJzersterk ontvangen
Net als de eerdere films was de ontvangst sterk, met 94 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Chad Stahelski's John Wick: Consequences is in Nederland sinds afgelopen vrijdag op UHD/Blu-ray/DVD verkrijgbaar.



NieuwsFilm

meest populair