Regisseur van 'Barbie' over die flauwe 'Justice League'-grap in de kaskraker

Regisseur van 'Barbie' over die flauwe 'Justice League'-grap in de kaskraker

Ze had geen idee.

Greta Gerwigs Barbie is nog maar net uit, maar het lijkt nu al een van de grootste hits van het jaar te worden. In nog geen week tijd heeft Barbie films als Indiana Jones 5 en The Flash ingehaald op de box office. Gerwig gaat nu wat verder in over dat ene Justice League-grapje.

Let op! Dit artikel bevat milde spoilers voor Barbie.

Fans
In de film wordt 'Schrijver Barbie' (Alexandra Shipp) gehersenspoeld door een aantal Kens. Wanneer ze ontwaakt, zegt ze het volgende: "het is alsof ik in een droom ben geweest waarin ik echt geïnvesteerd was in de Zack Snyder-versie van Justice League."

Hoewel dit natuurlijk een grapje is, zijn niet alle fans van Zack Snyder er blij mee.

Geen idee
Gerwig vertelde het volgende over het grapje: "Ik besefte dat niet eens echt. Ik wist niet eens... Omdat ik geen hond heb in dit gevecht, wist ik het niet eens echt, ik wist dat het iets was. Ik ken de contouren van alle ins en outs niet. Maar het is het soort ding dat ik vaag weet."


"Maar ik denk dat dat het was, dat het was alsof [schrijver Barbie] er vage kennis over had, en dan ineens in een bepaalde toestand, het betekende echt veel voor haar, en toen ging het weg."

NieuwsFilm

meest populair