Sandman-acteur heeft geruchten over 'Spider-Man 4' met Tobey Maguire gehoord

Sandman-acteur heeft geruchten over 'Spider-Man 4' met Tobey Maguire gehoord

Zit hier meer achter?

Thomas Haden Church keerde onlangs nog terug als Flint Marko/Sandman in Spider-Man: No Way Home. Het personage was natuurlijk voor het eerst te zien in Sam Raimis Spider-Man 3. Nu onthult Church dat hij het een en ander heeft gehoord over een eventuele vierde Spider-Man-film van Raimi.

Besluit Sony dan toch het originele team weer bij elkaar te krijgen om dan toch Spider-Man 4 met Tobey Maguire in de hoofdrol te maken, of weet Church niet meer dan wij?

Graag terugkeren
Church sprak ter promotie van zijn nieuwe serie Twisted Metal met Comicbook.com. Het onderwerp van Spider-Man kwam natuurlijk ter sprake, en Church had iets zeer interessants te zeggen:

"Er is altijd een soort geweest van ... ik heb geruchten gehoord ... dat Sam Raimi nog een [Spider-Man-film] zou gaan doen met Tobey [Maguire] en als dat gebeurt, zou ik waarschijnlijk campagne voeren om misschien op zijn minst een cameo te doen."

Spider-Man 4
De kans is groot dat Church gewoon refereert naar het feit dat het oorspronkelijk de bedoeling was dat Raimi Spider-Man 4 ging maken voordat Sony besloot te rebooten met The Amazing Spider-Man. De pre-productie van de film was zelfs al van start gegaan voordat Sony de stekker eruit trok.


Na de positieve reacties op de terugkeer van Tobey Maguire in No Way Home en Raimis terugkeer naar de superheldenwereld met Doctor Strange 2, wordt de kans steeds iets groter dat Spider-Man 4 er toch van gaat komen. Voorlopig is dit helaas nog niet het geval.

NieuwsFilm

meest populair