Onheilspellende horrorfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Onheilspellende horrorfilm op Netflix wordt sterk bekeken

A Quiet Place is terug met weer heel veel stilte.

A Quiet Place was in 2018 een enorm succes en een tweede deel kon niet uitblijven. In maart 2020 ging A Quiet Place Part II in première, maar door de coronacrisis verscheen de film pas in mei 2021. Nu staat de film op de vijfde plaats in de Netflix Top 10.

Part II is opnieuw geregisseerd door John Krasinski en Netflix omschrijft de films met woorden als "dystopisch, onheilspellend" en "tienerhorror". Je ziet rollen van Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe en nieuwkomers Cillian Murphy en Djimon Hounsou.

Sterk ontvangen
Net als de eerste film (96 procent) was er een sterke ontvangst met 91 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. FilmTotaal-recensent Arjan Welles zag de film ook, en gaf 3,5 ster:

"Het valt Krasinski te prijzen dat hij zijn kunstje niet nog een keer klakkeloos herhaalt, maar het gevolg is wel dat The Quiet Place Part II door de explicietere en ruwere toon zich minder onderscheidt van de mainstream monsterfilm."

Nu op Netflix
Heb jij in stilte afgewacht op het moment dat A Quiet Place Part II op Netflix zou verschijnen, dan kun jij nu hier de prima horrorfilm streamen.


De Abbotts worden gedwongen hun huis te verlaten en belanden in een wereld vol dodelijke wezens die worden aangetrokken door geluid en andere onverwachte dreigingen.

NieuwsFilm

meest populair