Vierde 'Bad Boys' krijgt een datum en die ligt nog mijlenver bij ons vandaan

Vierde 'Bad Boys' krijgt een datum en die ligt nog mijlenver bij ons vandaan

Helaas...

De nieuwe 'Bad Boys' zal debuteren op 14 juni 2024 en daarmee moeten we nog bijna een heel jaar wachten op het nieuwe avontuur van narcotica-agenten Will Smith en Martin Lawrence.

Door deze aangekondigde datum wordt het weer een echte zomer-release net als Bad Boys II (juli 2003). Diens collega's verschenen respectievelijk in april 1995 (Bad Boys) en januari 2020 (Bad Boys for Life).

Waar gaat het project over?
Verhaaldetails zijn voorlopig schaars, maar het gaat ongetwijfeld voortborduren op de vorige film waarin het personage Mike Lowrey van Smith ontdekte dat hij een zoon had en deze in een post-credit-scene uit de gevangenis haalde in ruil voor een klus.

Het titelloze vervolg zal, behalve hun terugkeer, het publiek ook herenigen met Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, John Salley en Tasha Smith die na Theresa Randle de nieuwe Theresa Burnett wordt.

Wie maakt het project?
Regisseurs van diens zijn opnieuw Adil El Arbi en Bilall Fallah nadat zij van het laatste deel het grootste succes uit de trilogie wisten te maken.



Verder zijn ze vooral bekend van de, door Warner Bros. geannuleerde, Batgirl-film en twee afleveringen van de Disney+ serie Ms. Marvel..

NieuwsFilm

meest populair