'Barbie' viert op eigen wijze mijlpaal van 1 miljard: Margot Robbie voorspelde het al

'Barbie' viert op eigen wijze mijlpaal van 1 miljard: Margot Robbie voorspelde het al

De hoofdrolspeelster trekt alsnog aan het langste eind.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Margot Robbie en haar Barbie-box-office voorspelling. De actrice zei dat de film misschien wel een miljard dollar zou ophalen en ze krijgt nu al gelijk.

Robbie zei misschien ietwat te overdrijven toen ze beweerde dat de film misschien wel over de magische grens van een miljard dollar zou gaan. Destijds liet de hoofdrolspeelster nog weten dat dit enkel en alleen een leugentje was voor eigen bestwil.

Overtuigend
Zo zei Robbie: "Ik moest de studiobazen zo ver krijgen om de film te maken. Ik had het over grote blockbusters met wereldberoemde regisseurs, zoals 'Jurassic Park' met Steven Spielberg. Ik zei dat 'Barbie' en Greta Gerwig tot hetzelfde rijtje zouden kunnen behoren".

"Oké, misschien heb ik wat overdreven, maar ik wilde gewoon deze film maken oké?" Nu krijgt de actrice toch gelijk, want Barbie is in enkele weken tijd al de 1 miljard dollar grens gepasseerd. Box Office Mojo meldt dat de blockbuster momenteel op 1,03 miljard dollar staat.

Barbenheimer
Oppenheimer, Barbie's grote concurrent, heeft de zilveren plak wat betreft de box-office moeten doorgeven aan Meg 2.



De haaienfilm deed het de laatste tijd erg goed in de bioscopen, maar wordt door filmcritici met de grond gelijk gemaakt. Deze scoort op Rotten Tomatoes dan ook maar 29%.

NieuwsFilm

meest populair