Waarom 'Snow White' met Gal Gadot nu al 'belachelijk' gevonden mag worden

Waarom 'Snow White' met Gal Gadot nu al 'belachelijk' gevonden mag worden

Volgend jaar komt Snow White met een live-action Sneeuwwitje-film: een ding is nu al vreemd.

Dit jaar deed The Little Mermaid het redelijk goed als nieuwste live action-sprookjesfilm van Disney. Volgend jaar maart moet Snow White de zalen gaan vullen. Een ding aan die film is eigenlijk al best absurd te noemen.

In de film speelt actrice Rachel Zegler (Shazam! Fury of the Gods) de rol van Sneeuwwitje en Gal Gadot (Heart of Stone) mag de boze koningin spelen. Dit zijn uiteraard mooie namen voor een film gebaseerd op een van de best gewaardeerde Disney-animatiefilms.

De spiegel liegt
Het verhaal van Sneeuwwitje is redelijk simpel. Er is een mooie prinses en een boze koningin. Die boze koningin wil maar één ding: de schoonheid van Sneeuwwitje. Volgens de spiegel van de koningin zou Sneeuwwitje namelijk mooier zijn.

En daar begint de schoen voor velen waarschijnlijk een beetje te wringen. Nu is Zegler een mooie vrouw om te zien en weinig zullen dat tegenspreken. Dus ja, goed gecast. Maar om haar tegenover Gadot te zetten als de minder knappe koningin? Is de spiegel dan niet een beetje aan het liegen?

Smaak van de spiegel
Uiteraard valt over smaak niet te twisten en wie weet bewijst de film uiteindelijk het tegendeel. De spiegel heeft immers ook zo zijn persoonlijke voorkeuren. Hieronder in ieder geval wat foto's van de actrices van hun Instagram-accounts.


De film van Marc Webb moet - als de stakingen in Hollywood niet blijven aanhouden - vanaf 21 maart te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Rachel Zegler
Deze jonge actrice weet de afgelopen jaren naam te maken. Ze speelde de hoofdrol in Steven Spielbergs West Side Story, was begin dit jaar te zien in Shazam! Fury of the Gods en heeft eind dit jaar de hoofdrol in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Later duikt ze op in Paddington in Peru en Y2K.



Bekijk de afbeeldingEinde carrière?
Sneeuwwitje-actrice Rachel Zegler haalt uit naar Disney: "ik wil betaald krijgen voor ieder uur dat de film op Disney+ staat"


NieuwsFilm

meest populair