Hoe gaat het nu eigenlijk met actrice Cameron Diaz?

Hoe gaat het nu eigenlijk met actrice Cameron Diaz?

Haar laatste film stamt ondertussen alweer uit 2014

Sommige acteurs en actrices zijn niet weg te denken van het grote witte doek. Toch komt het vaak voor dat grote A-list Hollywoodsterren besluiten er abuis mee te stoppen. Waar is bijvoorbeeld actrice Cameron Diaz gebleven en wat doet zij nu?

Er zijn weinig actrices geweest die zoveel indruk op de menigte wisten te maken als Cameron Diaz. Na haar filmdebuut in The Mask (1994), waarin ze naast komedielegende Jim Carrey speelde, lag de wereld aan haar voeten.

Carrière
In een korte tijd werd Diaz een van de meest gewilde actrices van Hollywood. De actrice speelde eind jaren negentig en begin jaren 2000 in meerdere kaskrakers. Zo speelde ze in Vanilla Sky met Tom Cruise en in There's Something About Mary met Ben Stiller.

In de daaropvolgende jaren speelde Cameron Diaz in meerdere romcoms. Ook leende ze haar stem aan de succesvolle animatiefilm Shrek en de daaropvolgende sequels, waarin ze de rol van Prinses Fiona op zich nam.

Pauze
In 2018 bevestigde Diaz, die toen al 4 jaar geen filmrollen meer had geaccepteerd, dat ze een pauze inlaste. "Ik wil mijn tijd terugpakken en verantwoordelijkheid nemen voor mijn leven. Ik heb veel relaties om te repareren en om op te bouwen, die mis ik nu", aldus de actrice.



De actrice heeft zich in de tussentijd zich weten te focussen op de opvoeding van haar dochter, ook is ze de eigenaresse van een biologisch wijnmerk. Alhoewel ze niet meer op de filmset staat, is de actrice wel actief op Instagram.

Comeback
Het lijkt er echter op dat de actrice momenteel bezig is met een comeback. Diaz is namelijk gecast in de Netflix-film Back in Action, waarin ze de hoofdrol speelt met Jamie Foxx.


Ironisch genoeg, luidt het plot van Back in Action als volgt: "Een vrouw die voor 6 jaar met pensioen is gegaan komt slimmer en sterker terug dan ooit tevoren", aldus IMDb. Alhoewel de opnames van de film zijn afgerond, is er vooralsnog geen releasedatum bekend.

NieuwsFilm

meest populair