3 films op Prime Video om niet te missen

3 films op Prime Video om niet te missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Suicide Squad (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, e.a. | Kijk direct
De onverschrokken Amanda Waller verzamelt een nieuw team superschurken - met onder meer Harley Quinn, Bloodsport en King Shark - voor een levensgevaarlijke missie naar Corto Maltese, waar de boeven een zwaarbewaakt fort moeten vernietigen waarin een superkrachtig wapen wordt bewaard.



King Richard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.



Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a. | Kijk direct
Het normaal zo rustige dorpje Amity wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw. Sheriff Martin Brody vermoedt al snel dat het om een haaienaanval gaat en wil het strand afsluiten, maar de burgemeester wil daar niets van weten. Als de onrust toeneemt, besluit Brody samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen om het bloeddorstige beest uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair