'Sharknado' is dit jaar alweer 10 jaar oud: Beter dan 'The Meg'-films?

'Sharknado' is dit jaar alweer 10 jaar oud: Beter dan 'The Meg'-films?

Misschien stiekem wel...

De low-budget studio SyFy brengt niets anders uit dan rommel, maar soms zit er iets tussen dat zó slecht is dat het leuk wordt. Enter Sharknado.

De film over een tornado gevuld met haaien die dood en verderf zaaien op het vasteland van Los Angeles, werd zowaar een hit onder kijkers en is inmiddels uitgegroeid tot een voorlopig 6(!) delen tellende franchise.

Jubileum
Vaste hoofdrolspelers in de reeks zijn Ian Ziering als Fin (heb je hem?) Shepard en Tara Reid als April Wexler, voor zover dat er toe doet.

Dit jaar bestaat de titel een decennium en om dat te vieren, wordt deze voor twee dagen opnieuw in selecte bioscopen uitgebracht met nieuwe exclusieve beelden, oftewel "more sharks and more nado"!

Toekomst
Het grote verschil met bijvoorbeeld The Meg is dat de Sharknado-films zichzelf totaal niet serieus nemen, waar de blockbuster met Jason Statham dat soms wél lijkt te doen, waardoor het plezier een beetje zoek raakt.


Of er nog een zevende hoofdstuk gaat verschijnen is afwachten (de laatste rondde het redelijk af), maar je weet het nooit zeker en daarnaast, waarom zou SyFy hun meest succesvolle melkkoe nu al met rust laten?

NieuwsFilm

meest populair