Gal Gadot over aankomende film: "Dit heb ik nog nooit gedaan"

Gal Gadot over aankomende film: "Dit heb ik nog nooit gedaan"

Ze kan niet wachten op 'Snow White'.

Gal Gadot heeft al in heel wat films gespeeld. Nu is ze weer te zien in haar zoveelste actiefilm, genaamd Heart of Stone. Hierdoor willen de nodige filmfanaten haar wel zien als de nieuwe James Bond, maar de actrice geeft aan dat ze nu al een baanbrekende rol heeft te pakken.

Ondanks het feit dat Gadot zonder enige twijfel een van de grootste namen is in Hollywood, zien we haar vaak terugkeren in soortgelijke rollen. Of ze speelt een actieheldin, of la femme fatale of een mix van de twee. In Snow White doet ze eens iets heel anders.

Rol
Gadot zal in Disney's nieuwste live-action remake van een klassieke animatiefilm in de huid kruipen van de Evil Queen. Tijdens een recent interview liet de actrice zich uit over de film, haar rol en hoe uniek dit is.

"Het was de eerste keer in lange tijd dat ik weer eens auditie moest lopen" begint Gadot. "Ze wilden er namelijk zeker van zijn dat ik kon zingen, want het gaat het natuurlijk wel om een musical."

Hard werken
Gadot vervolgt: "Een maand lang probeerde ik een muzieknummer te leren. Toen ik auditie deed zong ik dit nummer en kreeg ik de rol. Het was echt een heel erg gaaf proces, maar ook best vermoeiend".



"Ik heb nog nooit meegewerkt aan een film waarvoor zoveel opnames nodig waren. Het is heel verschillend van al het andere dat ik ooit heb gedaan. Het is een fantastische en heerlijke ervaring. Het was lekker om helemaal uit mijn dak te gaan. Ik kan niet wachten op de release van de film!"

NieuwsFilm

meest populair