De stekker gaat uit de veelbelovende 'TRON': "Bijzonder frustrerend"

De stekker gaat uit de veelbelovende 'TRON': "Bijzonder frustrerend"

Dit is heel verdrietig nieuws...

Slecht nieuws voor wie zich verheugde op een gloednieuwe TRON in de franchise; de stekker is er voorlopig uitgetrokken. Dat heeft helaas alles te maken met de stakingen in Hollywood.

Regisseur van TRON: ARES heeft slecht nieuws. Op Instagram deelde Joachim Rønning dat de film voor onbepaalde tijd even on hold is gezet.

Staking
Dat heeft wederom alles te maken met de stakingen, die veel gevolgen hebben voor grote producties. "We zijn gestopt", schrijft Rønning onder zijn bericht.

"Honderdvijftig werknemers zijn ontslagen", schrijft hij. "Het is voor onbepaalde tijd, wat het nog eens extra moeilijk maakt voor iedereen."

Het moet beter
Daarom wil de regisseur dat er in Hollywood actie wordt ondernomen. "Ze moeten niet van tafel gaan voordat het klaar is", laat hij weten. Ook zou het in een hoger tempo moeten gebeuren.

"Waarom hebben we ineens alle tijd van de wereld terwijl elke dag juist zo kostbaar is?", vraagt hij zich af. "Dit is bijzonder frustrerend. We moeten weer aan het werk, met voorwaarden die eerlijk zijn voor iedereen." Wordt vervolgd...



NieuwsFilm

meest populair