Niet schrikken: Netflix komt met een van zijn bloederigste films ooit

Niet schrikken: Netflix komt met een van zijn bloederigste films ooit

Horrorliefhebbers opgelet: binnenkort kijk je 'The Ruins' op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele enge film: The Ruins. In deze bloederige horrorfilm moet een groep toeristen vechten voor hun leven bij een afgelegen Mayatempel.

Netflix komt iedere maand met een hoop nieuwe films en series. Ook in september pakt de streamingdienst weer uit, met onder meer dus horrorprent The Ruins.

Het verhaal
Twee Amerikaanse stelletjes genieten van een onbezorgde vakantie in het Mexicaanse Cancún. Aan het einde van hun vakantie laten ze zich overhalen door een andere toerist om een dag niet aan het zwembad rond te hangen, maar mee te gaan op avontuur.

De groep trekt de jungle in om de ruïnes van een Mayatempel te bezoeken. Daar staat hen meerdere onaangename verrassingen te wachten: ze worden overmeesterd door de lokale bevolking en aangevallen door bloeddorstige vleesetende klimplanten.

Bloederig
The Ruins is een must-see voor de echte horrorliefhebber. Je moet wel een sterke maag hebben, want deze prent is behoorlijk goor en bloederig. Alle gruwelijkheid wordt dan ook vol in beeld gebracht.



Interesse gekregen? Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten. The Ruins kijk je namelijk vanaf 1 september op Netflix (ontvang een melding).

NieuwsFilm

meest populair