Ondanks slechte ontvangst van 'Thor: Love and Thunder' komt er naar verluidt gewoon een vervolg

Ondanks slechte ontvangst van 'Thor: Love and Thunder' komt er naar verluidt gewoon een vervolg

Komt er dan toch een vijfde deel?

Vorig jaar verscheen Thor: Love & Thunder, het vierde deel in de reeks, in de bioscoop. De film werd over het algemeen nogal matig ontvangen door fans en critici, maar was financieel een prima succes. Er lijkt nu meer duidelijkheid te zijn over een vijfde deel.

Het aanstaande boek Thor: Love and Thunder The Official Movie Special geeft weer hoe het er achter de schermen van de Marvel-film aan toeging. Dit bevat ook interviews met de sterren en regisseur Taika Waititi. Het blijkt dat hij al ideeën had voor een vijfde Thor-film.

Gerucht
Waititi heeft dan wel ideeën voor een volgende film, maar dat betekent in principe helemaal niks. De zaak veranderde echter toen primeurtjesjager MyTimeToShineHello onthulde dat Marvel Studios zeker bezig was met Thor 5 voordat de stakingen in Hollywood van start gingen.

De gebruiker onthulde ook dat er een vrij grote kans bestaat dat Taika Waititi weer terugkeert als regisseur, maar dat dat nog niet helemaal rond is.

MCU
Je moet dit gerucht met een korreltje zout nemen, maar deze gebruiker heeft in het verleden al vaker accuraat Marvel-nieuws onthuld. Als het waar is, dan krijgen we pas officieel wat te horen over de film als de stakingen in Hollywood voorbij zijn.


Je bekijkt Thor: Love & Thunder nu op Disney+. Filmtotaal-recensent Justus Stemfoort was juist wel goed te spreken over de film en gaf het zelfs vijf sterren. Lees hier zijn recensie.

NieuwsFilm

meest populair