'Blue Beetle'-regisseur strikt Dave Bautista en Jason Momoa voor nieuwe 'Lethal Weapon'-achtige film

'Blue Beetle'-regisseur strikt Dave Bautista en Jason Momoa voor nieuwe 'Lethal Weapon'-achtige film

Angel Manuel Soto heeft zijn volgende project al te pakken.

Dit jaar zagen we Dave Bautista in Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Jason Momoa in Fast X, twee van de grootste blockbusters van het jaar, en speelden ze samen in Dune. Nu zijn de twee officieel samen te zien in de aanstaande film Wrecking Crew van Blue Beetle-regisseur Angel Manuel Soto.

Dave Bautista meldde twee jaar geleden al dat hij dolgraag samen met Jason Momoa in een buddy-cop-film als Lethal Weapon zou willen spelen. Deze exacte wens gaat nu uitkomen.

Wrecking Crew
The Hollywood Reporter meldt dat Bautista en Momoa voor de stakingen in Hollywood al in gesprek waren om de hoofdrollen in de film te vertolken. Jonathan Tropper, de maker van de HBO Max-serie Warrior, was ook al gestrikt om het script te schrijven.

Blue Beetle-regisseur Angel Manuel Soto is volgens The Hollywood Reporter nu officieel de regisseur van de aanstaande komedie die de titel Wrecking Crew heeft gekregen.

Wanneer van start?
Momenteel zijn er nog geen verdere details beschikbaar over de film. Wanneer de productie van start gaat en wanneer we de film uiteindelijk te zien krijgen in de bioscoop, ligt vooral aan het verloop van de stakingen in Hollywood.


Angel Manuel Soto's nieuwste film Blue Beetle zie je nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair