Dave Bautista wil 'Lethal Weapon' rebooten met zichzelf en Jason Momoa

Dave Bautista wil 'Lethal Weapon' rebooten met zichzelf en Jason Momoa

Een ouderwetse buddy-cop-movie zoals vroeger...

Met het overlijden van Richard Donner eerder dit jaar kwam er definitief een einde aan de langverwachte hoop van fans op een vijfde Lethal Weapon. Toch zijn er andere sterren die op deze leegte proberen in te springen.

Op zijn TWITTER-account vertelde acteur Dave Bautista aan een fan dat hij graag weer zou samenwerken met Jason Momoa. Het paar is binnenkort eerst samen te zien in het aankomende ⊃∪∩⪽.

Bautista kondigde echter niet alleen aan dat hij iets met Momoa zou willen doen, maar hij heeft al een heel plan klaarliggen in de hoop dat iemand het oppakt:


"Ik ga dit gewoon in de atmosfeer gooien en kijken wat er gebeurt. Hier gaan we... Ik en Momoa in een Lethal Weapon-achtige buddy-cop-movie geregisseerd door David Leitch. Oké! Daar is het. Nu wachten we".

Drax
Het is logisch dat Bautista op zoek is naar een nieuwe franchise, want zijn tijdperk als het Marvel-personage Drax loopt op zijn einde. Hij zal volgend jaar nog te zien zijn in Thor: Love And Thunder voordat hij definitief (?) afsluit met Guardians Of The Galaxy 3.

NieuwsFilm

meest populair