Ontdek de nieuwe film van Wes Anderson met Benedict Cumberbatch: Eerste poster onthuld

Ontdek de nieuwe film van Wes Anderson met Benedict Cumberbatch: Eerste poster onthuld

Na 'Asteroid City' krijgen we 'The Wonderful Story of Henry Sugar'.

Eerder dit jaar kwam Wes Anderson met de goed ontvangen film Asteroid City. Een aantal fans van de regisseur noemden de film zijn een van zijn allerbeste films ooit. Eind dit jaar mogen we alweer genieten van een nieuwe Wes Anderson-film op Netflix.

The Wonderful Story of Henry Sugar is de titel van Andersons volgende project en wordt unieker dan zijn voorgaande films. Het heeft namelijk een speelduur van 39 minuten.

Verfilming
The Wonderful Story of Henry Sugar is een verfilming van de gelijknamige collectie aan korte verhalen van beroemd auteur Roald Dahl.

Het gaat over een rijke man die leert over een goeroe die kan zien zonder zijn ogen te gebruiken en vervolgens de vaardigheid onder de knie wil krijgen om vals te spelen bij het gokken.

Poster
De film gaat in première op het filmfestival in Venetië. Vanaf 13 oktober verschijnt de film op Netflix. Anderson heeft zoals gewoonlijk weer een ware topcast bij elkaar gekregen voor de film. Hieronder bekijk je de eerste poster met hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch.


Naast Cumberbatch zijn onder andere Ralph Fiennes (The Menu) in de rol van Roald Dahl, Ben Kingsley, Dev Patel en Rupert Friend van de partij.

NieuwsFilm

meest populair