Deze ijzingwekkende horrorfilm op Netflix houdt de kijkers aan de buis gekluisterd

Deze ijzingwekkende horrorfilm op Netflix houdt de kijkers aan de buis gekluisterd

De Spaanse horrorfilm El Club de los Lectores Criminales nu in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is de afgelopen weken flink door elkaar geschud. De grote actiefilm Heart of Stone al even op de koppositie af doordat deze Nederlandse komedie de kijkers flink geboeid houdt. Ook nieuw is El Club de los Lectores Criminales.

El Club de los Lectores Criminales alias Killer Book Club is een Spaanse horrorfilm van regisseur Carlos Alonso Ojea en Netflix omschrijft zijn Original als "gruwelijk, ijzingwekkend" en "tienerhorror". Je ziet rollen van onder meer Veki Velilla, Álvaro Mel en Priscilla Delgado.

Wisselend ontvangen
Met scores als 4,7/10 op de IMDb en een 2,6/5 op Moviemeter is de ontvangst onder het publiek matig te noemen. FilmTotaal-recensent Ruby Dijk was wel enthousiast en gaf drie sterren:

"Voor diegenen die bewust geen horror kijken om trauma's te voorkomen is El Club de los Lectores Criminales een aanrader om op een laagdrempelige manier te kunnen meegenieten van alle horrorclichés."

Nu op Netflix
Wil je El Club de los Lectores Criminales graag even meepikken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.

NieuwsFilm

meest populair