'The Marvels' krijgt naar verluidt en bijzonder korte speelduur: kortste film in het Marvel Cinematic Universe

'The Marvels' krijgt naar verluidt en bijzonder korte speelduur: kortste film in het Marvel Cinematic Universe

Minder dan 2 uur?!

Er hangen geruchten in de lucht dat de nieuwste MCU-film, The Marvels, wel een hele korte speelduur heeft en daarmee de kortste film is in het gehele Marvel Cinematic Universe.

The Marvels van Nia DaCosta zal de Marvel-filmlijst van 2023 afsluiten met een intergalactisch spektakel (van korte duur).

The Marvels
In de langverwachte The Marvels nemen drie krachtige Marvel-superheldinnen de leiding. Captain Marvel, Monica Rambeau en Ms. Marvel raken verstrikt in een kosmisch avontuur. Dit onwaarschijnlijke team moet leren samenwerken om het op te nemen tegen een Kree-revolutionair.

Minder dan 2 uur
Dat een Marvel-film minder dan 2 uur duurt, is bijna niet te geloven. Toch duurt The Marvels naar verluidt 1 uur en 38 minuten. Dit is maar liefst 14 minuten korter dan The Incredible Hulk en Thor: The Dark World.

Uit bronnen blijkt dat de film weinig banden heeft met de rest van het MCU. De helden gaan op hun eigen avontuur. Hierdoor is een korte speelduur niet heel gek.



Het heldenteam bestaat uit Brie Larson (Captain Marvel), Teyonah Parris (WandaVision) en Iman Vellani (Ms. Marvel). Verder keert Samuel L. Jackson terug als Nick Fury en ziet men Zawe Ashton als Kree-schurk, Dar-Benn.

The Marvels is vooralsnog vanaf 8 november te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair