3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Te zien op:
Prime Video / SkyShowtime
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



Zodiac (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: HBO Max
In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw wordt San Francisco opgeschrikt door de moordpartijen van een seriemoordenaar die zichzelf Zodiac noemt. Met zijn cryptische en treiterende raadsels en brieven weet hij een journalist, cartoonist en rechercheur jarenlang bezig te houden. Zij zetten alles op het spel om de dader te vinden, met alle gevolgen van dien.



No Sudden Move (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, e.a. | Te zien op: HBO Max
Detroit, 1954. Oud-crimineel Curt Goynes wordt samen met de gangsters Ronald en Charley ingehuurd voor een op het oog eenvoudige klus waarmee ze snel een hoop kunnen verdienen. Ze hebben de opdracht gekregen om een document te stelen, maar hun plan gaat al snel vreselijk mis. De criminelen vermoeden verraden te zijn door hun opdrachtgevers en besluiten achter hen aan te gaan.



NieuwsFilm

meest populair