'Suicide Squad'-regisseur nog steeds laaiend: "Warner Bros. heeft me gebroken"

'Suicide Squad'-regisseur nog steeds laaiend: "Warner Bros. heeft me gebroken"

David Ayer is nog steeds gefrustreerd door de situatie rondom 'Suicide Squad'.

Het is geen geheim dat de Suicide Squad-film die in 2016 in de bioscoop verscheen, totaal niet de film was die regisseur David Ayer (Fury, End of Watch) voor ogen had. De regisseur is nog steeds gefrustreerd dat alles zo slecht verliep met de film.

Ayer was te gast bij de podcast van acteur Jon Bernthal, met wie hij ook samenwerkte voor de oorlogsfilm Fury. Bernthal vroeg naar Ayer's naarste ervaring in Hollywood. Ayer had snel een antwoord klaar.

Gebroken
Ayer vertelde het volgende aan Bernthal: "Hollywood - zeg ik tegen mensen - is alsof je ziet hoe iemand van wie je houdt wordt genaaid door iemand die je haat. De grote is Suicide Squad. Die shit heeft mij gebroken."

"Kom meteen van Fury af, toch? Ik had de stad in mijn hand - ik had alles kunnen doen, en ik heb alles gedaan. En ga op reis met Suicide Squad. En hetzelfde: authentiek, eerlijk, laten we tijdens de repetitie echt in elkaars ziel kruipen. Laten we dit geweldige, gezamenlijke ding creëren, toch?"

Verdomde komedie
Ayer vervolgde: "En toen kwam Deadpool uit, en ze hebben Batman v. Superman nooit getest, dus ze verwachtten een ander resultaat en toen werden ze door alle critici gehamerd. Dan denk je: 'Oké, we gaan de duistere, soulvolle film van David Ayer nu omzetten in een verdomde komedie.'"


Het volledige interview met Ayer bekijk je hierboven. De kans dat we ooit Ayer's versie van Suicide Squad te zijn krijgen is er wel, maar het zal nog wel een tijdje duren voordat we het echt kunnen bekijken.

NieuwsFilm

meest populair