Nieuwe 'Road House' wordt heerlijk hard met veel geweld en naaktscènes

Nieuwe 'Road House' wordt heerlijk hard met veel geweld en naaktscènes

'Road House' herleeft met de ongetemde Jake Gyllenhaal als ex-UFC-vechter

De remake van Road House uit 1989 belooft een lekkere harde te worden. De Road-House-versie van Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith) krijgt een R-rating, vanwege het overal aanwezige geweld, naaktheid, plus het grove taalgebruik.

De huidige Road House-beoordeling geeft duidelijk aan dat de film zich niet zal inhouden in gewelddadige scènes. En dat de transformatie van Jake Gyllenhaal (The Guilty, Nightcrawler) tot een gespierde krachtpatser niet voor niets is geweest.

Het verhaal
In de originele Road House werd Dalton (Patrick Swayze) ingehuurd als uitsmijter bij The Double Deuce, een van de luidruchtigste bars in Missouri. De film is door de jaren heen uitgegroeid tot een cultfilm en er zijn verschillende pogingen gedaan om het opnieuw te maken.

Prime Video zegt dat Gyllenhaal in de nieuwe versie de rol zal aannemen van een voormalig UFC-vechter. Hij gaat aan de slag als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida Keys, maar ontdekt al snel dat niet alles is wat het lijkt in het tropische paradijs.

Conor McGregor's acteerdebuut
Tweevoudig UFC-kampioen Conor McGregor voegt zich bij Gyllenhaal voor zijn acteerdebuut. Eerder aangekondigde castleden zijn Billy Magnussen (No Time to Die), Daniela Melchior (The Suicide Squad), Gbemisola Ikumelo (A League of Their Own) en Lukas Gage (The White Lotus).

Bekijk de afbeelding
Road House zal exclusief worden uitgebracht op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair