Geschrapte scène: Marvel-heldin redt haar vriendin tijdens gevecht

Geschrapte scène: Marvel-heldin redt haar vriendin tijdens gevecht

Valkyrie en Lady Sif hadden een relatie moeten krijgen in 'Thor: Love and Thunder', maar die plannen gingen uiteindelijk niet door.

De Marvel-heldin Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson, had inderdaad een relatie moeten krijgen met Jaimie Alexanders Lady Sif. Dat blijkt uit nieuwe informatie die op internet is verschenen over Thor: Love and Thunder.

In Love and Thunder namen de helden het op tegen Gorr (Christian Bale), een schurk die eropuit was om alle goden af te slachten.

Reddingsactie
In de film valt Gorr onder meer New Asgard, de vestiging van het Noorse godenrijk op aarde, aan. Nieuw opgedoken conceptbeelden tonen Valkyrie en Lady Sif zij aan zij tijdens dat gevecht.

In de daadwerkelijke film was Lady Sif niet van de partij bij dat gevecht (ze had sowieso slechts een kleine rol). In de verwijderde scène zou Valkyrie Lady Sif zelfs redden. Dat zou het begin van meer zijn geweest.

Koningin
De bekende primeurtjesjager @MyTimeToShineHello, die een betrouwbare reputatie heeft, voegt namelijk toe dat Sif eigenlijk ook Valkyrie's vriendin én koningin had moeten worden in de film. Die plannen zijn dus tijdens de productie geschrapt.



Dit 'gerucht' komt niet helemaal uit de lucht vallen. Het is namelijk in lijn met wat Thompson zelf zei over de verhaallijn van Valkyrie toen Thor 4 werd aangekondigd: dat haar personage een vriendin zou krijgen.

NieuwsFilm

meest populair