Deze Marvel-film is dé must-see film voor het najaar van 2023

Deze Marvel-film is dé must-see film voor het najaar van 2023

Dit zijn de 10 films waar filmfans het meest naar uitkijken.

Er komen een hoop interessante films uit de komende maanden. Volgens een recente poll is The Marvels de film waar het meest naar wordt uitgekeken deze herfst.

De poll werd uitgevoerd door Fandango, een Amerikaans bedrijf dat online bioscooptickets verkoopt. Het bedrijf vroeg filmfans naar de films waar ze het meest naar uitkijken en de acteurs en personages die ze het liefst willen zien.

Brie Larson
Brie Larson als Captain Marvel is het hoofdpersonage dat fans het liefst willen zien, en Samuel L. Jackson staat bovenaan de lijst van bijrollen. Ook Iman Vellani's Ms. Marvel en Teyonah Parris' Monica Rambeau staan op de lijst.

Het is dus duidelijk dat filmfans uitkijken naar de nieuwe film van Marvel en vooral naar de sterren van de film. Een probleem voor Marvel en Disney is wel dat de acteurs de film niet kunnen promoten door de aanhoudende stakingen van acteurs in Hollywood.



Top 10
Dit zijn de 10 films waar filmfans het meest naar uitkijken:

1. The Marvels
2. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
3. The Equalizer 3
4. A Haunting in Venice
5. Killers of the Flower Moon
6. My Big Fat Greek Wedding 3
7. The Expendables 4
8. The Exorcist: Believer
9. Saw X
10. Five Nights at Freddy's

In The Marvels raken de krachten van Carol Danvers/Captain Marvel verstrikt met die van Monica Rambeau en Kamala Khan. Ze moeten een manier vinden om samen te werken en het universum te redden.

The Marvels is vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair