3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, e.a. | Kijk direct
In een afgelegen abdij pleegt een jonge non om onverklaarbare redenen zelfmoord. Het Vaticaan vermoedt echter dat er hogere machten in het spel zijn en stuurt eerwaarde Burke samen met zuster Irene op pad om de zaak te onderzoeken. In het klooster blijkt de eeuwenoude en levensgevaarlijke demon Valak rond te dwalen. Aan het tweetal om deze kwelgeest voor eens en voor altijd te stoppen.



The Batman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar terug met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.



God's Own Country (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lee | Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, e.a. | Kijk direct
Johnny is een jonge boer die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat zijn vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij voelt weinig dankbaarheid, wat hem erg gefrustreerd maakt. Wanneer zijn vader voor het aankomende lammerenseizoen de Roemeense hulp Gheorghe blijkt te hebben ingehuurd, is Johnny daar in eerste instantie niet blij mee. Deze Gheorghe weet echter al snel zijn leven flink op z'n kop te zetten.



NieuwsFilm

meest populair