'Deadpool 3' al voor de helft klaar toen de stekker eruit ging

'Deadpool 3' al voor de helft klaar toen de stekker eruit ging

Er was al een heleboel werk gedaan voordat ze het slechte nieuws kregen

Hollywood staat momenteel even flink op zijn kop. De enorme staking van duizenden acteurs en schrijvers heeft er dan ook voor gezorgd dat veel film- en serieproducties momenteel stil zijn gelegd. Zo ook de aankomende superheldenfilm Deadpool 3.

Het langverwachte tweede vervolg op de superheldenhit Deadpool met Ryan Reynolds in de hoofdrol is momenteel stilgelegd. Volgens Shawn Levy, de regisseur van de film, zullen ze nog even geduld moeten hebben.

Voor de helft klaar
In een interview vertelt Levy dat de cast en crew in mei waren begonnen met filmen, vlak voor de scriptschrijvers begonnen met staken. Hierdoor kon er tijdens het filmen geen aanpassingen meer gemaakt worden aan het script. Later deze zomer werd het filmen helemaal stilgelegd toen ook de acteurs zich aansloten bij de staking.


"Net als de rest van de industrie, of in ieder geval grote delen ervan, staat onze productie op pauze. We waren halverwege het filmen. Het was elke dag een plezier om te doen en ik moet zeggen dat de energie zo fantastisch was als we hadden gehoopt," vertelt Levy.

Release
Vooralsnog is de releasedatum van de film niet aangepast. De première staat nog steeds gepland voor 3 mei 2024. Levy laat weten de productie weer op te pakken wanneer de staking voorbij is en de schrijvers en acteurs een deal hebben kunnen sluiten.



NieuwsFilm

meest populair