5 grote films op skyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.


Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu al via de Mediabox en Ziggo Go kijken.

Top Gun: Maverick (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a.
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.Ticket to Paradise (2022)
Regie: Ol Parker | Cast: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, e.a.
De pas afgestudeerde Lily vertrekt voor een korte trip naar Bali. Daar verandert ze van gedachte wanneer ze de man van haar dromen ontmoet en ten huwelijk wordt gevraagd. Haar gescheiden ouders schrikken zich een hoedje wanneer ze dit horen. Ze vertrekken met spoed naar Bali waar ze dezelfde missie hebben: hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit gedaan hebben.Smile (2022)
Regie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a.
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.The Bad Guys (2022)
Regie: Pierre Perifel | Cast: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, e.a.
Een topteam van criminele dieren - bestaande uit een wolf, een slang, een piranha, een haai en een tarantula - staat voor hun grootste uitdaging ooit. Na jarenlang ontelbare overvallen te hebben gepleegd zonder gepakt te worden, dreigen ze nu de bajes in te gaan. De wolf sluit een deal om dat te voorkomen: de groep moet beloven zich voortaan als brave modelburgers te gedragen.Bros (2022)
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Dot-Marie Jones, e.a.
Bobby, die een succesvolle podcast heeft, gelooft niet meer in de liefde. Dat verandert wanneer hij op een feestje de hunk Aaron ontmoet. Beide mannen voelen zich tot elkaar aangetrokken. Misschien hebben ze dan toch beiden de ware liefde gevonden. Althans dat denken ze. Ze kampen echter met bindingsangst. Bovendien zijn ze alle twee druk bezet.NieuwsFilm

meest populair